söndag 6 mars 2011

I väntans tider!

Idag har vi faktiskt bara varit till tomten/byggplatsen EN gång! Vi har kryssmätit grunden eftersom D låg sömnlös inatt och funderade på om allt verkligen stämmer. Tack och lov diffade det bara på nån millimeter, vilket tydligen är riktigt bra!

Så resten av dagen har vi bara tagit det lugnt. Tvättat ena bilen, barnen har varit på bio, vi har varit på Mio, fikat hos kompisar, slappat och kollat på Solsidan.

På onsdag kommer då HUSET!! Det känns helt overkligt faktiskt.... D ska bygga ställning imorgon och på tisdag, själv ska jag jobba igen efter lovet. Fast det egentligen inte behövs kollar man ju in en massa olika inredningsalternativ och så på nätet. Nu ikväll har jag kollat in vad vi ska ha för fasadsiffra. Vi vill ha en snygg siffra med belysning bakom... Jag hittade en här. Vi vill ha en 3:a i borstad aluminium (silvermatt), storleken osäkert ännu, vi måste kolla hur det blir mot husets storlek och höjd. Aja I-landsproblem kan man tycka men.... 

På onsdag eller torsdag kommer bilder på HUSET, om inget oförutsett har inträffat förstås. Nu håller vi alla tummar och tår!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar